AANBOD

DJ MC

DJ MC

Uw Partner voor Feesten

Bij DJ MC vindt u de perfecte muzikale omlijsting voor al uw feesten, groot of klein. Of het nu een intieme bijeenkomst is of een grootschalig evenement, mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat. Uw tevredenheid bepaalt het succes van mijn avond!

Muzikale Diversiteit

Van Klassiekers tot Hedendaagse Hits

Met een breed scala aan muziekgenres, van oude klassiekers uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90 tot hedendaagse muziek zoals rock en house, bied ik voor elk wat wils. Mijn repertoire is ontworpen om zowel jong als oud te vermaken.

Beschikbaar voor Diverse Gelegenheden

U kunt mijn diensten boeken voor verschillende soorten evenementen, waaronder bruiloften, buurtfeesten, verjaardagen, pensioenfeesten, Sweet 16-feesten en jubileumvieringen. Zelfs themafeesten behoren tot de mogelijkheden.

Voorbereiding op Maat

Persoonlijke Kennismaking en Afspraken

  1. Initieel Gesprek (Op Afspraak via Chat of Telefoon): Bespreek de aanvullingen voor de avond, gewenste muziekstijlen en eventuele specifieke wensen.

  2. Definitieve Afspraken (Paar Maanden voor het Evenement): Gedetailleerde planning voor een vlotte voorbereiding.

  3. Tijdens het Feest en Laatste Richtlijnen: Zorg voor een soepel verloop op de dag zelf, inclusief eventuele last-minute aanpassingen.

Flexibel Boeken

Last-Minute Aanvragen Welkom

Ik begrijp dat last-minute gelegenheden ook bijzonder kunnen zijn. Als mijn agenda het toelaat, kunnen last-minute boekingen worden geregeld. In dergelijke gevallen wordt het concept vaak all-round muziek, omdat ik mogelijk niet de nodige voorbereidingstijd heb gehad.

Hoe Zotter, Hoe Beter!

Fout Uurtje op de Dansvloer

Een leuke tip is het “Fout Uurtje” op de dansvloer, waar gekke hits de boventoon voeren. Hoe gekker, hoe beter!

Geen Verborgen Kosten

Transparante Prijzen

Er geldt een vaste afgesproken prijs, zodat u precies weet wat mijn diensten u zullen kosten. Geen verrassingen of addertjes onder het gras. De afgesproken prijs is de daadwerkelijke prijs die u betaalt.

Inbegrepen in de Prijs

Geen Zorgen Over Transport en Opbouw

Bij de overeengekomen prijs zijn ook de transportkosten, evenals de op- en afbouw inbegrepen. Voor meer details over prijzen kunt u onze prijzenpagina raadplegen.

De Garantie voor Een Geslaagd Feest?

Boek DJ MC voor elke gelegenheid!

DE GARANTIE VOOR EEN GESLAAGD FEEST?

Boek DJ MC voor elke gelegenheid!